Printable View
asking for a friend
It's the new magic word that makes lisa leave
Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig of Webster, MA?
Quote: Originally Posted by Dustin Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig of Webster, MA? Yep, Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig of Webster, MA.
Quote: Originally Posted by maks Yep, Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig of Webster, MA. Okay just to be sure we are talking about Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig?
Quote: Originally Posted by Dustin Okay just to be sure we are talking about Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig? Yes, Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig. The one from Webster, MA.
That's my girlfriend wtf
Quote: Originally Posted by Wendy <3 That's my girlfriend wtf you're a lucky man, Beverly A. bushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpigbushpig of Webster, MA doesn't give her heart to just anyone
Her heart was too small for her body